Engelen

Engelen: Boodschappers van het goddelijke

Engelen: we kennen en herkennen deze Goddelijke Boodschappers in ons leven. Krachtvelden van bewustzijn die je beschermen, hulp wanneer het echt nodig is, heling wanneer de pijn te groot is om te dragen: wanneer wij weerloos zijn, staan engelen ons bij. Onbewust en toch bewust benoemen wij die Goddelijke interventie als onze beschermengel.

Interventie of toeval

Engelen zijn onze verklaring van wat geen toeval meer kan zijn. Een onverklaarbare realiteit, beschreven in onder meer Bijbel en Kabbala. Aartsengelen en engelenkoren, elk met hun eigen werkingsgebied, ter bescherming of heling. We kennen ze bij naam, Raphael, Michael, Uriel, Gabriel en voelen vooral de band met die ene, onze persoonlijke beschermer. Iedere dag ongrijpbaar aanwezig in alles wat we doen.

In gesprek met engelen

De Hermetic Order of the Temple of Starlight leert u rituelen, onder meer de magie zoals beschreven in grimoires uit middeleeuwen en renaissance, om persoonlijke relaties met engelen op te bouwen. hoe u de krachten van de engelen oproept, zo heling ontvangt of het inzicht verkrijgt om problemen op te lossen. Meer speciaal hoe u zich openstelt voor het goede en het wijze in uw eigen leven: de raad en tussenkomst van uw Heilige Beschermengel.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

contact

  • English
  • Nederlands
  • Deutsch

Ina Custers-van Bergen magister Hermetic Order of the Temple of Starlight

'Ik zie steeds meer bij mensen het verlangen om voor een spirituele training te kiezen. Het geeft je solide achtergrond waardoor je jouw opgedane ervaringen en boekenwijsheid kunt om zetten naar een eenheid. Zo kun je  mystieke ervaringen oproepen en intensiveren, en deze integreren in je leven'.

Ina Cüsters-van Bergen, Magistra and Director of Studies

Volg @Inacusters

      

@TempleStarlight