Hermetica

De sleutel tot de Westerse Inwijdingstraditie

Wat is de waarheid achter wat wij zien? Welke rol spelen God, universum en mens en hoe verhouden zij zich tot elkaar? Voor wie intutief weet dat er meer is en daarom antwoorden zoekt op fundamentele vragen biedt de Hermetic Order of the Temple of Starlight de Hermetische sleutels.

Universele wijsheid

Hermetica, de leer van Hermes Trismegistus: priester, filosoof, koning. God van wijsheid en schrift, grondlegger voor westerse alchemie, astrologie en occultisme, schrijver van de Smaragden Tafel. Hermes, ook geïdentificeerd als de Egyptische God Thoth, is de bron van universele kennis. Gids en grondlegger in de wetenschap de mens inwijdt in de verborgen werkelijkheid, inzicht geeft in zichzelf en het universum en vanuit een intuïtieve godskennis begeleidt naar een persoonlijke godservaring. Een leer die daarom centraal staat in de Hermetic Order of the Temple of Starlight.

De toegang

De Hermetic Order of the Temple of Starlight onderwijst in de inwijdingstraditie, de sleutel tot de geheimen van het Universum en 'verlichting'; het spreekwoordelijke alchemistisch goud. Krijg toegang tot deze Hermetische sleutels, leer je hoe je de hermetische wetten kunt toepassen op mythologie en wijsheidsteksten, ontsluier de kennis en pas deze toe. Ontdek hoe deze sleutels leiden tot directe ervaringen van de goddelijkheid in de natuur; hoe de God immanent (jij) de God Transcendent (het Universum) ontmoet.

Genteresseerd?

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

contact

 

  • English
  • Nederlands
  • Deutsch

Ina Custers-van Bergen magister Hermetic Order of the Temple of Starlight

'Ik zie steeds meer bij mensen het verlangen om voor een spirituele training te kiezen. Het geeft je solide achtergrond waardoor je jouw opgedane ervaringen en boekenwijsheid kunt om zetten naar een eenheid. Zo kun je  mystieke ervaringen oproepen en intensiveren, en deze integreren in je leven'.

Ina Cüsters-van Bergen, Magistra and Director of Studies

Volg @Inacusters

      

@TempleStarlight