Kabbala

Kabbala: Landkaart van Universum en Onderbewustzijn

Kabbala: oorspronkelijk een Joods filosofisch systeem waarin uitverkorenen in openbaringen inzicht in de Goddelijke natuur ontvangen. Deze esoterische zoektocht is niet voorbehouden aan een religie of cultuur, maar universeel. De hermetische kabbala van de magiërs beschrijft de werking en samenhang van de 'innerlijke hiërarchieën'. Het leert ons de verschillende stappen op de weg naar verlichting en categoriseert de hemelse orde. De hermetische kabbala ontsluit dat wat wij in westen benoemen als magische kracht en in het oosten kundalini-energie heet. Ontsluit kennis en kracht en geeft het inzicht deze vaardigheden positief te benutten.

Spiritueel en rationeel systeem

De Hermetic Order of the Temple of Starlight onderwijst in de traditie van de hermetische kabbala. Een studie op basis waarvan kabbalastudenten verschillende geloven en mythologische pantheons onderling kunnen vergelijken. Kabbala leert de Bijbelcode ontsluiten en de occulte verbanden van Joods-christelijke Traditie ontdekken en genereert inzichten die houvast bij paranormale belevingen bieden en spirituele ervaringen definiëren in categorieën en in niveaus.

Toegepast

Een volgende stap is dan het opwekken en vergroten van de magische kracht en verfijnen van de eigen spirituele energie. De kabbalastudie genereert daarbij persoonlijke mystieke ervaringen en het vermogen om de overgedragen spirituele en paranormale vaardigheden te zien en te benutten in een universeel systeem. In die zin beschikken zij dan over een landkaart van Universum en Onderbewustzijn.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

contact

 

  • English
  • Nederlands
  • Deutsch

Ina Custers-van Bergen magister Hermetic Order of the Temple of Starlight

'Ik zie steeds meer bij mensen het verlangen om voor een spirituele training te kiezen. Het geeft je solide achtergrond waardoor je jouw opgedane ervaringen en boekenwijsheid kunt om zetten naar een eenheid. Zo kun je  mystieke ervaringen oproepen en intensiveren, en deze integreren in je leven'.

Ina Cüsters-van Bergen, Magistra and Director of Studies

Volg @Inacusters

      

@TempleStarlight