Magie

Magie: Werken met het Wezen der Dingen

In alle tijden hebben mensen gepoogd de werkelijkheid te beïnvloeden langs bovennatuurlijke weg. Enoch, de drie wijzen in de bijbel, de sjamanen van vroeger en nu, velen bestudeerden en manipuleerden de wederkerige betovering van het Wezen der Dingen: de magie. Staatsgodsdienst in Egypte verketterd in de late middeleeuwen, nu weer actueel in toepassingen als NLP, hypnotherapie en familieopstellingen.
Magie is een spirituele vaardigheid; beïnvloedt het bewustzijn, verankert zich in ons onderbewustzijn, wekt in mensen Kundali-energie op, verenigt de krachten van hemel en aarde. Magie is veel en misschien het best omschreven als de kunde die werkt met de elementaire krachten die veelal niet door de wetenschap gedetecteerd kunnen worden.

Werken met de mystieke krachten

Magie is dus een kunde; een vermogen dat u, wanneer u dat wilt, eigen kunt maken. Verander en groei door middel van magische kracht, verruim uw bewustzijn door magische oefeningen in trance en imaginatie. Ervaar en leer in ritueel, mysteriespel en meditatietraining de innerlijke realiteit van mythologie. Leer de wetten van het bewuste universum herkennen, ermee werken, werk ook met en in het onderbewustzijn. Kom in een persoonlijke leerrelatie met de ‘Wezens van de Innerlijke Gebieden’; archetypes, engelen, goden, planeetgeesten en Meesters.
In al deze facetten geeft de Hermetic Order of the Temple of Starlight de magie een plek in uw leven.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

contact

  • English
  • Nederlands
  • Deutsch

Ina Custers-van Bergen magister Hermetic Order of the Temple of Starlight

'Ik zie steeds meer bij mensen het verlangen om voor een spirituele training te kiezen. Het geeft je solide achtergrond waardoor je jouw opgedane ervaringen en boekenwijsheid kunt om zetten naar een eenheid. Zo kun je  mystieke ervaringen oproepen en intensiveren, en deze integreren in je leven'.

Ina Cüsters-van Bergen, Magistra and Director of Studies

Volg @Inacusters

      

@TempleStarlight