Meditatie

Meditatie: hereniging van Geest en God

Meditatie is een spirituele training van het brein in specifieke vaardigheden door middel van imaginatie. Verstilling, imaginatie, concentratie en ademhalingstechnieken, gecombineerd met klankmantra en symbolen hebben effect op het neurologische systeem en het hormonaal systeem. Binnen de magie wordt via meditatie het z.g. rustbrein getraind door middel van symbolen, taal, verbeelding, autohypnose. Het effect ligt in het verlengde van wat in recente jaren ook wel benoemd wordt als mindfulness. Meditatie richt zich altijd al op de essentie: de eenwording van god immanent met god transcendent. Het herenigt de eigen ziel met de Goddelijke vonk en hervindt zo de bezielde mens.

De weg naar verdieping

Meditatie is resultaat van techniek en oefening. De Hermetic Order of the Temple of Starlight ondersteunt dit leerproces. Een systematische training van de geest die u steeds dieper voert, dichter bij de essentie. Een vijfjarige intensieve Solo Magical Training ontsluit paranormale vermogens en mystieke visioenen. U boort de bron van welbevinden aan die lichaam en geest beïnvloedt; de spirituele bron van de jeugd.
Meditatietechnieken die ook uw dagelijkse leven beïnvloeden. Dit kunnen stabiliseert uw dagbewustzijn en geeft gevoelens van ‘zin’ en ‘betekenis’. Het is een ‘reset’ die u terugvoert naar het grondpatroon van menselijke gezondheid: de Matrix van Goedheid.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

contact

  • English
  • Nederlands
  • Deutsch

Ina Custers-van Bergen magister Hermetic Order of the Temple of Starlight

'Ik zie steeds meer bij mensen het verlangen om voor een spirituele training te kiezen. Het geeft je solide achtergrond waardoor je jouw opgedane ervaringen en boekenwijsheid kunt om zetten naar een eenheid. Zo kun je  mystieke ervaringen oproepen en intensiveren, en deze integreren in je leven'.

Ina Cüsters-van Bergen, Magistra and Director of Studies

Volg @Inacusters

      

@TempleStarlight