Paranormaal

Paranormaal ervaren: een wandeling tussen de Werelden

Paranormale ervaringen zijn, ook ongewild, deel van ons dagelijkse leven. Het zijn momenten, fragmenten, waarin we contact maken met de ongeziene werelden. Het is een ons gegeven bovenzintuiglijk vermogen: helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid, helderwetendheid of hypersensitiviteit. We herkennen het gevoel, herkennen het paranormale als een realiteit, om het daarna te ontkennen. Want wat is de realiteit van ons paranormaal ervaren. Wat is het nut van deze fragmentarische inzichten. Wat kun je ermee en hoe kun je jezelf ertegen beschermen. De kernvraag is daarom: zijn we speelbal of maken we van onze paranormale gaven een instrument.

Open deuren

De Hermetic Order of the Temple of Starlight opent de deur naar een praktisch inzicht, leert u Wandelen tussen de Werelden, helpt u hierin zelfs uw weg te kiezen naar uw persoonlijke doelen. Stap een is onderscheid maken, ervaringen leren benoemen, de grens herkennen tussen fantasie en geestelijke realiteit. Stap twee is het uzelf openen en afsluiten voor de 'ongeziene wereld', leren omgaan met wat u ontvangt en hoe u zich kunt afschermen tegen negatieve of ongewenste invloeden: uw psychische zelfverdediging. Dan is er de optie de kwaliteit van uw ervaringen te verhogen. Een proces waarin uw wandeling leidt naar 'hogere hiërarchieën', waarin u het kaf van het koren scheidt en paranormale ervaringen een instrument worden.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

contact

 

  • English
  • Nederlands
  • Deutsch

Ina Custers-van Bergen magister Hermetic Order of the Temple of Starlight

'Ik zie steeds meer bij mensen het verlangen om voor een spirituele training te kiezen. Het geeft je solide achtergrond waardoor je jouw opgedane ervaringen en boekenwijsheid kunt om zetten naar een eenheid. Zo kun je  mystieke ervaringen oproepen en intensiveren, en deze integreren in je leven'.

Ina Cüsters-van Bergen, Magistra and Director of Studies

Volg @Inacusters

      

@TempleStarlight