• English
  • Nederlands
  • Deutsch
Heka! Egyptische Magie - Temple Retreat
 

Gate of Anubis Egyptian Magic

 

In 2007, schreef Ina Cüsters-van Bergen de weekend-Temple Retreat getiteld ‘Anubis, Guide through the Shamans Gate”.

 

Dit intensiee magische werk bestond uit een serie rituelen die de deelnemers verbonden met de mythische cyclus van de Dood, de Wederopstanding en de Hemelvaart van Osiris. Anubis was onze gids op dit pad van magische transformaties. Deze workshop was een intensieve en krachtige magische ervaring voor alle deelnemers, en zette sterke bewegingen in gang van magische energie op hun Innerlijke Gebieden. Anubis als gids der sjamanen leidde ons op een reis over de paden der sjamanen van het oude Egypte, en leerde ons de geheimen van de Feniks van On.

Deze workshop verbond de deelnemers met hun Innerlijke Zon, en gaf hen toegant tot Innerlijke Healing. Dit belangrijke magische werk wordt nu voortgezet:
 

Heka! Egyptian Magic

Heka! Egyptian Magic
 

Is een Temple Retreat waarin we het werk dat gedaan werd op een nog hoger niveau gaan tillen. Wederom zul je de belangrijke Egyptische Goden ontmoeten, deze keer zul je toegang krijgen tot de belangrijke geheimen van de Creatie Mythologie en de Magische Kracht van het Woord.

Verbeeld je dat jij:

  • werkt met de spreuken van Creatie die de Egyptische Magiers gebruikten voor hun magie.
  • deelneemt aan ritueel drama en de re-creatie van belangrijke oude ceremonien zoals de ‘Mythe der Creatie’.
  • werkt met de Egyptische magische lichtlichamen.
  • oude magie ervaart op een hoger niveau dan je ooit persoonlijk hebt meegemaakt.

 Dit alles zul je ervaren onder de ervaren leiding van Ina Cüsters-van Bergen, een derde graads magier in de Westerse Mysterietraditie. Ina is zeer ervaren in het tot leven brengen van archaische magie, en is gespecialiseerd in het op gang brengen van leven-veranderende magische ervaringen die tot manifestatie komen in jou leven.
 

Heka Egptian Magic Temple Retreat“Om een magier te worden” ….

zul je werken met oude Egyptische mythen en magische teksten en 

  • Je zult werken met de zeven stappen van transformatie die essentieel zijn om effectieve en stabiele magische effecten te bewerkstelligen.
  • Je zult de magische Testen der Elementen afleggen, die jouw deuren zullen openen naar de Hogere Contacten.
  • Je zult leren om de Hekau te reciteren -  magische woorden - en om de 'Hemel en de Aarde te betoveren, de Abyss, de Bergen en de Zeëen'.
  • Je zult werken met een combinatie van Heka (menselijke magie) en Achu (Goddelijke magie).

 

Ik herinner me hoe ik deze intrigerende klanken intoneerde gedurende het openingsritueel, een rilling ging door mijn ruggengraat en tranen sprongen in mijn ogen. Zelf te chanten en de krachten te ontvangen die wordt opgewekt door de klanken is een ontzagwekkende ervaring die lastig te omschrijen is. Als je deze energie ontvangt is het alsof je hele wezen, inclusief je fysieke lichaam - start te resoneren met de vele vibraties die deze techniek genereert. Ik zelf intoneerde verschillende van deze mantra's en ik vond het heel interessant hoe 'iets' mijn stem overnam en de soms onmogelijke klankcombinaties van de mantra's meevibeerde. Wij allen voelden de enorme krachten van energie die hierdoor werden opgewerkt.

Ron, Frater A:.T:.A:.A:.

 

Gedurende deze intensieve Tempel Retraite 
 

zul je krachtige magische technieken beoefenen in een schitterend gedecoreerde tempel, en de schoonheid en de ware Kunst der Magie beoefenen. Je zult in contact komen met de Egyptische Goden op zowel een persoonlijk als een archetypisch niveau. De Temple Retrainte  zal je uitdagen om je magische vermogens te ontwikkelen naar een hoger magisch, emotioneel, intellectueel en fysiek niveau.
 

Bereid jezelf voor op dit evenement

 

Net zoals in de vorige Temple Retreats zul je gevraagd worden om je voor te bereiden op het evenement door meditatie en het regelen van enkele kleine voorwerpen die tijdens de workshop gebruikt gaan worden. Breng zwarte gewaden en tempel slippers mee, een stukje rood koord, een terra cotta kom en schrijfmateriaal.

Dit wordt een belangrijke magische en spirituele ervaring. Mocht je de vorige workshop ‘Anubis, guide through the Shaman’s Gate’ gemist hebben, dan wil je deze vergissing niet nogmaals maken. Wacht niet te lang met aanmelden om jezelf van deelname te verzekeren van Heka! Egyptian Magic.
 

Sommige rollen zullen toegewezen worden gebaseerd op magische ervaring en de vaardigheden om hety groepswerk mee te dragen, en bij te dragen aan het tot stand komen van een krachtige energie. Gegeven de indrukwekkende ervaringen die deelnemers hadden aan ‘Anubis, guide through the Shaman’s Gate’ in 2007, verwachten we dat deze Temple Retreat meer dan volgeboekt gaat worden. Garandeer jezelf een levensveranderende ervaring in een setting die je niet zult vergeten. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, boek dus vroeg om jezelf een plaats te garanderen.

 

De sluitingsdatum voor aanmelding is 15 April 2011, om iedereen tijd te geven om zichzelf voor te bereiden en de workshop op maat te maken voor de deelnemers.
 

Temple Retreat lokatie en kosten

 

Deelname aan de Temple Retreat kost € 385.00 (€ 375.00 voor leden van de Hermetic Order of the Temple of Starlight). Voor dit bedrag neem je deel aan de rituelen, ontvang je het werkboek bij de workshop, en boek je overnachting en maaltijden op basis van een twee persoons kamer in het klooster Onze Lieve Vrouwe ter Duinen, te Ossendrecht, Brabant. Er is een beperkt aantal eenpersoons kamers beschikbaar op basis van wie het eerst komt, die het eerst maalt voor een extra bedrag van € 25.00.
 Ina Cüsters van Bergen organises intensive weekend Temple Retreat

Vroege vogels die inschrijven en het volledige bedrag voor Heka! Egyptian Magic overboeken voor 1 februari 2011 krijgen een extra korting van € 35.00.
De deuren zijn open vanaf vrijdagavond 6 mei 2011 om 19.00 uur, en de Temple Retreat start om 20.00 uur. Het einde van de workshop is op zondag 8 mei rond 17.00 uur. Verdere details zullen verstrekt worden na de boeking.
 

Je trainer

 

Ina Cüsters-van Bergen is een derde graads Adept in de Westerse Mysterietraditie, en zij is de Director of Studies van de Hermetic Order of the Temple of Starlight. Ina is de auteur van het boek 'De weg naar de oude mysteriën, en van de 5 jaar durende Solo Magical Training en Temple Training '‘The Order of the Exalted Land’ van de Hermetic Order of the Temple of Starlight.   

Download printable brochure here  

 

 

 
Shopping cart
View your shopping cart.
Social