• English
  • Nederlands
  • Deutsch
The Voice of Magic
Magische seminars door Ina Cüsters-van Bergen

 

De Voice of Magic is een serie van seminars waarin Ina Cüsters-van Bergen een scala aan onderwerpen behandelt die interessant zijn voor studenten van de Orde, en voor mensen die geinteresseerd zijn in de Westerse Mysterietraditie. De onderwerpen van deze seminars zijn gebaseerd op vragen van studenten, lezingen over specifieke onderwerpen, gegeven door Ina Cüsters-van Bergen, de Magister of the Hermetic Order of the Temple of Starlight. Ina is een Derde Graads Adept van de Westerse Mysterietraditie. De opnamen van deze seminars komen beschikbaar als audio downloads.
 

MP3 Downloads

Het voordeel van MP3 downloads is dat je binnen een paar klikken de informatie op je computer hebt staan: het is milieu-vriendelijk, er is geen verzending nodig en je hoeft niet te wachten. Je kunt de informatie gelijk gaan gebruiken om een solide magische praktijkbeoefening te starten: op dit moment!

Het is aan te bevelen om voor het downloaden een hoge snelheid internetverbinding te gebruiken.

 

Het doel van de audio lessen:

Ina Cüsters-van Bergen gelooft dat elke man en vrouw oneindige mogelijkheden heeft om zich te ontwikkelen. Ina's missie is om individuen en groepen te helpen al hun talenten en vaardigheden te ontwikkelen. Zij wil mensen leren dat eigenschappen zoals zelfbewustzijn, creativiteit, visie en geluksgevoel, vaardigheden zijn die getrained kunnen worden. Iedereen is in staat zichzelf te ontwikkelen naar zijn of haar hoogste doelen. The sky is the limit!

 

Meditatie, een afspraak met je Zelf - deel 1

teleseminar door Ina Cüsters-van Bergen voor de studenten van de Solo Magical Training

 

Door middel van magische oefeningen kun je de latente krachten in je geest te ontsluiten. Diepte Meditatie is hierbij een krachtig instrument om elk deel van je leven te transformeren. In diepe meditatie kun je grote veranderingen bewerkstelligen. lees hier meer ...

 
 

Introductie tot High Magic

 

Lezing door Ina Cüsters-van Bergen London 2010, bij de 'Moot With No Name

Deze audio les werd opgenomen bij de 'Moot With No Name' in London tijdens de presentatie van het boek 'The Tempe of High Magic'. Deze lezing introduceert de luisteraar in het wereldbeeld uit de klassieke tijden: lees hier meer ...

 

 

 

Social